PRIHLÁSENIE
REGISTRÁCIA
ČLÁNKY
KATEGÓRIE
ÚVOD
Najportal.sk
Vyhľadávač tovaru

napr. Dámska obuv, Bicykle, Ventilátory

Apple, značka ktorá udáva trendy budúcnosti


03/10/2018 - 20:22 | Prečítané 3336x
Stále váhate? Nemusíte vládnuť svetu informatiky, aby ste si vychutnali možnosti a príležitosti, ktoré produkty Apple ponúkajú. Týchto 7 dôvodov vás presvedčí, že nákup od slávnej značky nikdy neoľutujete.

Apple- značka, ktorá udáva trendy budúcnosti

 

Čaká vás jarné upratovanie v elektronike? Zaraďte  do svojho technického vybavenia niektorú z vychytávok známej firmy s logom odhryznutého jabĺčka. Či už sa rozhodnete pre štýlový iPhone, nadštandardný MacBook alebo úžasné Apple watch, vstúpite do sveta, kde technika nepozná zákony fyziky a logiky.

 

 

MacBook je investícia na (takmer) celý život. Alebo aspoň na veľa, veľa rokov. Firma Apple si dáva záležať na tom, aby bol zákazník s výrobkom dokonale spokojný. To znamená, že pri napredovaní a ďalších vývojoch produktov pamätá na tých, ktorí už svoj Apple zázrak majú doma. Dostupné (a zdarma) sú najnovšie operačné systémy aj bezpečnostné aplikácie. Ich poskytovanie považuje Apple za samozrejmosť.

Je ľahký, tenký, tichý a šetrí čas aj nervy. Predávať počítače tenké ako zošit, ľahšie než pierko, tiché ako vánok, ktoré vás navyše ušetria nekonečného načítavanie programov? Jedna zo zásad Applu. Neuveriteľným plus, najmä ak robíte na notebooku deň čo deň, je, že si nezničíte nervy pri neustálych aktualizáciách, konfiguráciách a načítavaní čohokoľvek (čo práve nutne potrebujete mať otvorené). Apple takéto zdržiavanie nepozná.

 

 

Batéria, ktorá nesklame. Štandardne aj deväť hodín. To znamená, že ak potrebujete pracovať na cestách, zabudnete si doma nabíjačku alebo sedíte na porade a potrebujete, aby notebook nezlyhal do konca pracovnej porady, Apple sa o to postará. Napríklad Apple smart hodinky majú výdrž až 18 hodín.

Nádherne jednoduchý a neuveriteľne estetický. Apple si dáva záležať na tom, aby každý produkt predstavoval dokonalé tajomstvo minimalizmu. Už po prvom otvorení vás prekvapí prehľadnosť a cit pre jednoduchosť, nenájdete nič, čo by rušilo vašu pozornosť. Každý jeden produkt je už na pohľad príjemný nielen pri používaní, ale aj navonok. Celkový elegantný dizajn súvisí zrejme s tým, že zakladateľ značky Steve Jobs navštevoval hodiny kaligrafie, kde pochytil výrazný cit pre estetiku.

Intuitívne narábanie. To platí najmä pri využívaní už spomínaného MacBooku. Chvíľu vám síce bude trvať, kým sa preorientujete zo zaužívaných zvykov v starom Windowse, ale čoskoro objavíte to, čo sa dá nazvať intuitívnym používaním. K jednoduchšiemu začiatku vám pomôže aj zopár krátkych inštruktážnych videí na youtube. V tomto bode platí heslo Applu: „Think Different“.

Športovci si zamilujú smart hodinkyNájdete tu všetko: možnosti tréningov podľa typu športu, ktorému sa venujete (od cyklistiky a behu až po veslovania). Hodinky si môžete spárovať so strojmi vo fitku. Sledujú presný počet vašich krokov počas dňa a namerajú spálené kalórie. Chcete cvičiť spolu s partnerom alebo kamarátmi? Zdieľajte spoločne svoje výkony. Hodinky vám pomôžu nastaviť správny tréningový program a motivujú vás pri chudnutí do plaviek.

 

 

Apple nepredávajú len techniku, predávajú príbeh a životný štýl. Apple je veľmi úspešná značka, ktorá spája výrazné osobnosti a inovatívne produkty. Kúpiť si iPhone či MacBook znamená kúpiť si zároveň členstvo v Apple rodinke, kde sa ponúka záruka najvyššej kvality, pohľad do budúcnosti (nielen technologickej) a nekonečno možností. Nie je náhoda, že Apple si volia najmä mladí ľudia s ambíciami a veľkými životnými plánmi. Nikde inde nenájdete toľko budúcich dizajnérov, filmárov, spisovateľov a podnikateľov ako medzi fanúšikmi Applu.

Okazy: Elektronika,





Ďalšie články
Kupujete dieťaťu prvý mobil?
19/01/2020 - 11:39

Mobilný telefón. Na jednej strane praktická a samozrejmá výbava, bez ktorej si už nevieme predstaviť prácu, voľný čas ani starostlivosť o rodinu. Vedeli ste, že štatisticky na jedného človeka pripadaj…
Ako vybrať ten správny notebook?
03/09/2018 - 15:25

Na aké parametre je dobré pozerať pri výbere toho správneho notebooku pre Vás, či pre vaše dieťa? Na začiatok je najvhodnejšie keď sa zamyslíte nad tým, na čo všetko ho budete chcieť používať.
Auto máte už prezuté ?
03/10/2018 - 20:11

Aj keď sneh sa našich cestách ešte nieje, motoristi začínajú pripravovať svoje autá na zimnú sezónu. Okrem nevyhnutných kontrol a opráv nás čaká aj pravidelná šoférska povinnosť: výmena pneumatík.