PRIHLÁSENIE
REGISTRÁCIA
ČLÁNKY
KATEGÓRIE
ÚVOD
Najportal.sk
Vyhľadávač tovaru

napr. Dámska obuv, Bicykle, Ventilátory

Najpredávanejšie notebooky


29/10/2020 - 19:24 | Prečítané 3309x
Hľadáte kvalitný notebook, ale nechcete zaň utratiť všetky úspory? Našťastie známe značky dnes ponúkajú skveké alternatívy, ktoré sú nielen výkonné, ale aj finančne dostupné. V cene len o málo vyššej než stojí bežný notebook dostane kvalitného pomocníka do práce, na štúdium alebo na zábavu. Ktoré modely na trhu si zákazníci obľúbili najviac?

Apple MacBook Air 13 - niečo pre náročních

Tento model v sivom prevedení je už klasika. Značka Apple priniesla prostredníctvom ultratenkého a ľahkého počítača všetky výhody svojej značky v dostupnom a štýlovom notebooku pre každého zákazníka. Notebook sa štnadardne pohybuje v cenovom rozpätí 800 až 900 eur. Jeho najväčším pozitívom je veľká rýchlosť, ktorú pocítite od pripojenia wifi, cez riešenie mnohých úloh až po upravovanie fotografií, obrázokov či vytváranie prezentácii.

 

Notebook však nenecháva nič náhodou - s jeho kúpou zároveň obdržíte množstvo služieb a aplikácii. Už žiadne dokupovanie balíčkov - nájdete tu všetko od programu na úpravu fotiek po kompletný servis, ktorý oceníte v každom zamestnaní či pri štúdiu. Okrem toho zostáva Apple MacBook Air 13 Pro jedným z najspoľahlivejších pomocníkov vôbec - 12 hodín batérie vám umožní pracovať kdekoľvek bez strachu, že sa notebook v najdôležitejšej chvíli vybije. Prenášania sa nebojte, model váži len 1,35 kg a zmestí sa do väčšej kabelky.

 

 

Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 - pre milovníkov hier

Notebook vhodný do školy, práce, ale predovšetkým na zábavu - taký je Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05. Notebook sa môže pochváliť parametrami ako uhlopriečka 15,6”, hmotnosťou 2,2 kg, rýchlym SSD diskom s kapacitou 256 GB a dlhou výdržou batérie. Bez nabitia vydrží herný notebook až 9,7 hodiny. Veľkosť operačnej pamäte je 8 GB a súčasťou výbavy je aj pre mnohých neoceniteľný USB-C konektor. Notebook má aj slovenskú aj českú lokalizáciu klávesnice.

   

Veľkou výhodou je, že Lenovo si pre zákazníkov k hernému notebooku pripravilo množstvo doplnkového príslušenstva ako hernú klávesnicu, herné slúchadlá, myš či podložku, ktoré sú v ponuke za veľmi priaznivé ceny. Samotná cena notebooku sa pohybuje vo výške do 1200 eur.


 

ASUS ZenBook Duo UX481FL-BMO39R - dva displeje, ikonický dizajn

Spolu so ZenBookom priniesla značka ASUS na trhu priekopnícky štýlový notebook, ktorý jasne naznačuje, že počítač nie je len hračka pre deti, ale predovšetkým spôsob, akým môže jeho užívateľ nahliadnuť do budúcnosti. ASUS stavil predovšetkým na netradičný dizajn, ktorý sa dokáže po otvorení preklopiť do takej polohy, aby bola klávesnice nad vodorovnou polohou. To ocenia predovšetkým majitelia pracovných notebookov, ktorí poznajú chronické choroby, ktoré dennodenná práca na notebooku prináša.

   

Notebook má zároveň dva displeje - okrem obrazovky sa displej nachádza aj nad samotnou klávesnicou. Takáto pomôcka je ideálna je kreatívcov, ktrí potrebujú pri práci rozdeliť vizuálny obsah. Pokiaľ miluje Spotify alebo sami nahrávate podcasty - tak ASUS ZeBook vytvoril notebook s dokonalým ovládaním hlasitosti a minimalizovaním šumu práve pre vás. Veľkosť operačnej pamäte je 16 GB, uhlopriečka displeja 14” a notebook sa môže pochváliť prekvapivo nízkou hmotnosoťu 1,5 kg. Jeho cena sa pohybuje od 1059 eur. 

 

Odkazy: notebooky.najportal.sk





Ďalšie články
Ako vybrať ten správny notebook?
03/09/2018 - 15:25

Na aké parametre je dobré pozerať pri výbere toho správneho notebooku pre Vás, či pre vaše dieťa? Na začiatok je najvhodnejšie keď sa zamyslíte nad tým, na čo všetko ho budete chcieť používať.
Kombinovaná práčka a sušička. Je to dobrý nápad?
29/01/2020 - 12:30

Sušička sa v posledných rokoch stala nevyhnutnou súčasťou našich životov. Predovšetkým v domácnosti máme radi jej úsporné výhody. V prípade, že máte malé deti, si určite pochvaľujete, že nemusíte na…
Recenzia mobilného telefónu Huawei P20 Lite
09/10/2018 - 12:03

V tomto roku nám výrobcovia mobilných telefónov na trh opäť dodali pár špičkových modelov a ja sa vám v tejto recenzii pokúsim priblížiť v skratke aspoň jeden z nich, Huawei P20 Lite.