PRIHLÁSENIE
REGISTRÁCIA
ČLÁNKY
KATEGÓRIE
ÚVOD
Najportal.sk
Vyhľadávač tovaru

napr. Dámska obuv, Bicykle, Ventilátory

Najpredávanejšie vysávače


04/10/2020 - 19:16 | Prečítané 3614x
Vysávač je najlepší priateľ každej pani v domácnosti. Najmä pri malých deťoch, netypicky riešených domácnostiach, starožitných kobercoch, alebo naopak - plávajúcej podlahe či drevených parketách riešime, ako udržať povrch čistý. V domácnosti platí pravidlo, že čistá podlaha pozdvihne celkový vzhľad domova, a naopak. Akokoľvek máme upratané, podlaha, na ktorej je prach či omrvinky, nás bude rušiť. Ako si však vybrať správny vysávač ?

Pri výbere zohľadňujeme mnohé faktory. Bezo sporu je to predovšetkým cena a využiteľnosť. Pri jednoizobovom byte, ktorý obývame s partnerom, nebudeme zrejme potrebovať Roombu, a podarí sa nám udržiavať poriadok aj pri menšom počte vysávaní. Naopak rodičia, ktorí si chcú vychutnať chvíľu voľna po práci s deťmi, budú vysávať častejšie, ale neradi. Vtedy sa investícia do kvalitného vysávača oplatí.

 

A ktoré vysávače patria medzi najlepšie hodnotené?

 

Hoover TE70 - model overený časom

 

Na 1. mieste v hodnotení zákazníkov sa prekvapivo neumiestnil žiaden dizajnérsky kúsok, nenápadná Roomba ani tyčový vysávač, ktorý tento rok získal na popularite. Zákazníci ako najlepší ohodnotili model Hoover TE70, ktorý patrí dizajnom medzi overené modely.

 

Ide o klasický vysávač s vymeniteľným vreckom, ktorý sa predáva s ďalšími nástavcami. Jeho cena sa pohybuje od 89 - 119 eur. Vysávač, ktorý si mnohí zákazníci pamätajú ešte z čias svojho detstva, nakoniec prekonal ostatné modely v prvom rade vďaka výhodnej cene a ideálnemu využitiu v domácnosti. Pochvaľujú si ho predovšetkým tí, ktorí okrem uprataných podláh hľadajú riešenie na čistenie drevených povrchov, matracov, sedačiek či ťažko dostupných kútov. V porovnaní s inými modelmi je lacnejší, ale zachováva si svoju kvalitu a výhodou je aj spratnosť. Keďže ide o menší model, pohodlne sa zmestí do skrinky, dá sa odložiť pod posteľ či za nábytok. Jeho údržba je jednoduchá a napriek tomu, že ide o nekomplikovaný model, osvedčí sa v každej domácnosti.

 

Rowenta Air - atraktvína a výkonná

 

Na 2. mieste sa nachádza Rowenta Air Force Serenity, ideálny model pre milovníkov techniky a moderného dizajnu. Štýlový produkt pomáha pri kvalitnom čistení priesotorv.

 

Vďaka špeciálne upravenej sacej hlave zachytáva všetok prach, takže je určená aj na vysávanie tkanín, či do domácnosti s alregikmi. Pokiaľ vám prekáža prenášať vysávač z miesta na miesto, naťahovať káble či dávať pri vysávaní pozor na nábytok, Rowenta je model vhodný do domácnosti. Ocenia ju aj mamičky s deťmi, ktoré neraz upratujú popri iných činnostiach, a tak si jednoducho povysávajú pod stolom, na ktorom deti vyrábajú svoje poklady, alebo pod kuchynskou linkou, kde je množstvo miest, ktoré sú pre bežný vysávač nedosiahnuteľné. Na Rowente Air oceníte aj príjemnú cenu - tento model sa pohybuje vo výške 140 eur.

 

XIAOMI - dizajnérsky kúsok, ktorý uprace čokoľvek

 

3. miesto zaslúžene patrí vysávaču XIAOMI Mi Handheld Vacuum Cleaner . Tento pomocník do domácnosti rieši presne tie problémy, ktoré sa väčšinou objavujú v domácnostiach rodín. Mamičky by ocenili netradičný vysávač, ktorý by ich odbremenil od časti práce, na druhej strane však musia narozdiel od minimalistických domácností udržiavať poriadok aj v detskej izbe, z času na čas vysať matrace, odsúvať gauč či dať doporiadku sedačku. Preto sa musia vzdať praktického pomocníka a zvoliť si robusnejší model.

 

Na tento trend zareagovala značka XIAOMI, ktorá vytvorila štýlový a spratný vysávač, ktorý však okrem podláh pomáha pri čistení kuchynských povrchov. Multifunkčný vysávač zachytí až 99% častíc prachu a medzi jednotlivými nabitiami vydrží vysávať 60 minút. Oceníte aj cenu, ktorá sa pohybuje od 148 do 219 eur.

 

XIAOMI - robotický vysávač, ktorý nahradí upratovačku

 

Najpredávanejšm robotickým vysávačom, ktorý nemusíte ani chytiť do ruky, je XIAOMI MIi Robot Vacuum Mop. Oproti ostatným vysávačom tohto typu sa môže pochváliť tým, že si poradí so všetkými plochami, je vybavená detekciou znečistených miest a prispôsobuje sa rôznym povrchom podlahy.

 

Jej najväčšou výhodou je však zabudovaný mop, takže podlaha bude nielen zbavená nečistôt, ale aj krásne umytá. Súčasťou vysávača je aj senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu. Bonusom je aj malý detail pri upratovaní - ak bude vysávač počas upratovania potrebovať “dobiť baterky”, hneď ako bude batéria opäť plná, vráti sa späť do práce. Cena XIAOMI robotického vysávača sa pohybuje od 283 eur.

 

Sencor SVC - spoľahlivý a dostupný

 

Bezvreckový vysávač Sencor SVC 512VT-EUE2 patrí medzi overené vysávače, ktoré príjemne prekvapia cenou aj nenáročnou starostlivosťou. Za sumu 50 eur zákazníci dostanú vysávač, ktorý im prakticky poslúži pri starostlivosti o domácnosť a nevyžaduje náročnú starostlivosť ani ďalšie investície.

  

Nemusíte naň dopukovať napríklad vrecká. Po skončení upratovania stačí, ak zbernú nádobku vysypete a raz za čas umyjete od prípadných nečistôt. Intenzitu satia môžete regulovať a vysávač je vďaka váhe a veľkosti ľahko spratný. Ak vám neprekáža zmotávanie elektrickej šnúry a nepotrpíte si na najnovšie dizajnérske trendy, oceníte túto overenú upratovaciu pomôcku.

Odkazy: vysavace.najportal.sk





Ďalšie články
Montessori hračky- neoceniteľní pomocníci pri vzdelávaní detí
21/02/2018 - 20:22

Možno sa aj u vás doma opakuje rovnaká situácia: deti, napriek tomu, že majú plnú izbu hračiek, sa stále sťažujú na nudu a chcú, aby ste im vymýšľali zábavu. Z prázdnin a víkendov sa stávajú strašiaci…
Najlepšie vysávače 2020
05/01/2020 - 19:16

Takmer 120 rokov vývoja. To viedlo k vysávačom, ktoré poznáme dnes. Prvý vysávač vznikol v roku 1900 a bol to veľký naozaj veľký obor. Vďaka dnešným vysávačom sa dokážeme rýchlo a bezpečne zbaviť prac…
Ako vybrať ten správny notebook?
03/09/2018 - 15:25

Na aké parametre je dobré pozerať pri výbere toho správneho notebooku pre Vás, či pre vaše dieťa? Na začiatok je najvhodnejšie keď sa zamyslíte nad tým, na čo všetko ho budete chcieť používať.