PRIHLÁSENIE
REGISTRÁCIA
ČLÁNKY
KATEGÓRIE
ÚVOD
Najportal.sk
Vyhľadávač tovaru

napr. Dámska obuv, Bicykle, Ventilátory

Zima je tu! Vyrazte na svah s poriadnou výbavou


05/01/2018 - 17:27 | Prečítané 7026x
Aj keď zima ešte poriadne neudrela, vysokohorské lyžiarske strediská už fungujú naplno. Čo potrebujete na to, aby ste si užili poriadnu lyžovačku alebo aby sa deti mohli do sýtosti vyšantiť pri sánkovačke? Nevyhnutnú zimnú výbavu na svah sme rozdelili do niekoľkých cenových kategórií, a vy si tak môžete vybrať tú, ktorá vám bude najviac vyhovovať.

Bude dobrá sánkovačka!

Nižšia cenová skupina

Najobľúbenejšia detská zimná aktivita, sánkovanie, sa nezaobíde bez saní, bobov či klzákov. Práve klzáky patria medzi najlacnejšie. Ak chcete pár eur zainvestovať, potešte deti sánkovacími taniermi alebo anatomicky tvarovanými bobami Twister, ktoré majú aj brzdy.

Stredná cenová skupina

Nesmrteľnou klasikou aj naďalej ostávajú sánky. Sane plastové KAMZÍK zaistia množstvo zábavy rovnako ako aj sane ACTIVE. Ak hľadáte niečo netradičné do pozornosti vám dávame nafukovacie sánky SpongeBob.

Vyššia cenová skupina

Klasické drevené sánky  SULOV ocenia deti asi najviac. Hliníkové sane ALU ACTVIVE zas môžete využiť aj mimo zimnej sezóny. Stačí si dokúpiť kolieska a „sánkovačka“ môže začať pokojne aj v lete.

 

 

 

Lyže pre skúsených, začiatočníkov, ale i deti

Nižšia cenová skupina

Pre najmenších odvážnych lyžiarov bude ideálny detský lyžiarsky set SULOV v modrej farbe pre chlapcov a v ružovej pre dievčatá. Lyže sú plastové a zamerané najmä na bezpečnosť a jednoduchosť.  O niečo väčším dievčatám sa určite zapáčia lyže Rossignol FUN GIRL. Značka Rossignol má v ponuke rovnaké lyže aj pre chlapcov vo verzií HERO JUNIOR.

Stredná cenová skupina

Ak hľadáte zlatú strednú cestu určite sa poobzerajte po lyžiach, ktoré disponujú kvalitnou konštrukciou, technológiou a výbornou cenou. Dámam by sme odporučili lyže Rossignol TEMPTATION 77 XPRESS a páni určite ocenia svižnosť lyží Rossignol PURSUIT 300. Pre lyžiarske juniorky tu máme progresivné lyže Rossignol DIVA XPRESS a lyžiarskych juniorov určite zaujmú lyže Rossignol HERO JR Multi-event XPRESS JR.

Vyššia cenová skupina

V tejto kategórií si môžete vyberať zo skutočne špičkových mašiniek, ktoré sú všestranné a určené pre vycibrených lyžiarov. Poobzerajte sa po lyžiach Rossignol Experience 88 HD Konect, Rossignol HERO ELITE ALL TURN CARBON. Svojou dokonalou konštrukciou a jedinečnou technológiou Prop Tech Vás dostanú lyže Rossignol HERO ELITE LT TITANAL.

 

 

 

 

A čo tak tento rok vyskúšať snowboarding?

Nižšia cenová skupina

Pre malých snowborďákov bude skvelým spoločníkom na svahu detský plastový snowboard. Svojimi kvalitami a grafickým dizajnom poteší snowboard Gravity Empatic Wide najmä jazdcov, ktorý milujú príležitostné jazdenie.

Stredná cenová skupina

Stredná kategória ponúka kvalitu za rozumnú cenu. Dámsky snowboard Gravity Sublime BLK je skutočnou freestylovou raketou rovnako ako aj snowboard Gravity Silent v pánskych farbách.

Vyššia cenová skupina

Vyznávačov kvality, svižnosti, ľahkosti, ale i štýlového dizajnu dávame do pozornosti snowboardy LIB SKUNK APE HP C2, alebo dámsky trendy ROXY XOXO BAN.





Ďalšie články
Kočík patrí do základnej výbavy každej mamičky. Vyberte si ten najlepší!
10/01/2018 - 20:49

Očakávate narodenie potomka? Potom už určite uvažuje nad tým, ako pripraviť celú výbavičku čo najskôr, aby ste sa po pôrode mohli venovať len bábätku. Medzi najdôležitejšie a najdrahšie položky určite…
Kombinovaná práčka a sušička. Je to dobrý nápad?
29/01/2020 - 12:30

Sušička sa v posledných rokoch stala nevyhnutnou súčasťou našich životov. Predovšetkým v domácnosti máme radi jej úsporné výhody. V prípade, že máte malé deti, si určite pochvaľujete, že nemusíte na…
Najpredávanejšie mobilné telefóny
12/10/2020 - 11:18

Dvaja z troch Slovákov vlastnia smartfón. Aj prieskumy ukazujú, že nás oslovujú moderné technológie, pred kúpou sa radi informujeme a máme prehľad v značkách. Rozhodujúca pri kúpe však pre slovenského…